Professionel oversættelse

Amesto Translations giver dig konkurrencefordele via kvalitetsoversættelser. Vi rådgiver inden for terminologistyring og sprogstrategier og hjælper dig til de bedste resultater både skriftligt og grafisk. Hos os får du modersmålsoversættelse på alle sprog. Vores professionelle netværk af oversættere er af højeste kvalitet, og vores projektledere sørger for optimal korrekturlæsning.
Amesto

+ 45 70 26 93 93

Kontakt os, så gør vi dig meget klogere ...
Kontakt Translations

Oversættelsesydelser

Vi analyserer hvert eneste projekt og rådgiver dig om, hvilke af vores produkter og services vi anbefaler til netop din opgave. På den måde sikrer vi, at du køber det rigtige produkt til den bedste pris i markedet.

Brancher og kunder

Amesto Translations har gennem årene arbejdet sammen med mange virksomheder på tværs af mange forskellige brancher. Vi har faglig viden om og tilbyder skræddersyede løsninger til mange brancher.

Oversættere

Hos Amesto Translations anvender vi udelukkende modersmålsoversættere. Lad os tage hånd om dine oversættelser, så du kan fokusere på din egen kernevirksomhed.

Kvalitetskontrol

Vi tilbyder autoriseret oversættelse i overensstemmelse med gældende regler. Vi rådgiver dig gerne omkring denne proces og kan både varetage kommunikationen med de rette myndigheder og den samlede håndtering af autorisationen.

Projektledelse

Dine opgaver er i trygge hænder hos os. Vi har indgående branche- og projekterfaring inden for alle de opgavetyper, vi påtager os ansvaret for. Vi varetager projektstyringen fra start til slut og sikrer, at vejen til målet håndteres på bedst tænkelige og mest effektive måde.

Kundelogin

Med Amesto Partner kan du uploade filer, foretage bestilling, holde øje med projekternes status og på en enkel måde kommunikere med os. Tjenesten er gratis. Log ind med dit brugernavn og adgangskode.