Amesto består af virksomheder i Norge, Danmark og Sverige med specialisering inden for:


Fakta om Spabogruppen
Amesto er en del af Spabogruppen AS, en norskejet familievirksomhed. Gruppen har samlet sin virksomhed i tre enheder:

Spabo (Ejendomsudvikling og udlejning)
• Amesto (Serviceerhverv)
• Spabo Kultur (Bevarer kulturelle værdier og værker for at etablere en komplet samling af billedhuggeren Nina Sundbyes værker.)

Gruppen omfatter mere end 40 selskaber med en omsætning på over én milliard NOK i 2016. Spabogruppen planlægger en fortsat stærk udvikling gennem opkøb og organisk vækst.

 

Historien om Amesto

Historien om Amesto begynder egentlig i 1948, da Else Widerøe oprettede virksomheden, som formidlede sekretærjob for udlændinge efter anden verdenskrig. I 1980 overtog sønnen Thor Spandow og videreudviklede virksomheden, indtil den blev solgt til Adecco i 2001.

Det efterfølgende år etablerede Thor og hans ældste søn, Arild, Amesto. Siden da har Amesto fået flere ben at stå på og er vokset fra 12 ansatte til over 1.000. Amesto er også repræsenteret globalt og har en omsætning på over 1 mia. norske kroner.

Familien Spandow har en stærk iværksætterånd, og hver virksomhed er et nyt iværksætterprojekt. Amesto opbygger nye forretningsområder fra bunden af eller opkøber og udvikler virksomheder. Alt handler om værdi og bæredygtige investeringer, og familien styrer med både hovedet og hjertet.

Hvad kan Amesto så hjælpe dig med i dag? Jo, vi kan forenkle din hverdag.