Gode råd og tjenester, der hjælper dig nu.

Vi har samlet alle vores bedste råd og tjenester for at hjælpe dig med at finde gode løsninger på eventuelle udfordringer, du måtte have under koronaepidemien. Her finder du alt om krisepakke fra regningen og kompensation til selvstændige  og assistance til forbedring af likviditeten.

Likviditet

De fleste mennesker har forbedret likviditeten øverst på dagsordenen, og de har brug for det nu. Vi er derfor tæt på drøftelserne og løsningsforslagene for små og mellemstore virksomheder. Her finder du en samling af løsninger, der kan forbedre din likviditet.
Læs mere
 

HR og løn i krisetider

Nu er HR vigtigere end nogensinde. Medarbejdere skal modtage svar på spørgsmål vedrørende permitteringsregler, krav til plejeløn osv. Alle ændringer, der kommer fra regeringen, skal også følges op. Her finder du gode råd og  information om HR-tjenester, der kan lette byrden.
Læs mere

Hjemmekontor og sikkerhed

Gode digitale kommunikationsværktøjer og sikre webløsninger er vigtigere end nogensinde.  Vores sikkerhedsekspert giver dig de bedste tip til, hvordan du beskytter din virksomheds data. Vi rådgir deg også i hvordan man kan arbejde mere effektivt på hjemmekontoret.
Læs mere

Frister og ændringer

Her har vi samlet en række gode og informative kilder, så du kan holde dig ajour om regeringens ændringer i love og regler. Vores løn- og regnskabseksperter vil også give dig gode råd og løsninger i fremtiden for, hvordan du håndterer disse ændringer.
Læs mere