Job og karriere hos Amesto GroupTil vores næste medarbejder: Vi søger dig, som tager ansvar, træffer beslutninger og tør handle. Vi er på udkig efter dig, der har udviklings-potentiale, og som ønsker at være en del af et selskab, der ved, at vi ikke kan opnå succes uden at have tilfredse medarbejdere. Til gengæld kan vi love dig frihed, beføjelser og ansvar til at handle. Vi vil behandle dig med respekt og forsikrer, at din leder, uanset hvilket af vores selskaber du ønsker at arbejde i, vil være interesseret i gode ideer og input.

 

Interesseret?
Amesto er i flere år blevet kåret til gazellevirksomhed i Dagens Næringsliv. Det er et resultat af kontinuerlig fokus og bevidst satsning på vores medarbejdere. I vores egen undersøgelse af medarbejdertilfredsheden sagde næsten 90 procent af vores medarbejdere, at de vil anbefale Amesto som arbejdsplads.

Nysgerrig?
Amesto Group består af 1000 medarbejdere fordelt på virksomheder i Norge, Sverige og Danmark, Finland og England. Fælles for dem alle er, at ledelsen måles i forhold til medarbejdertilfredshed. Som medarbejder hos Amesto vil du møde spændende og fagligt dygtige kolleger på alle niveauer. Du får også konkurrencedygtige betingelser, gode pensions- og forsikringsordninger, adgang til medarbejdergoder og spændende karrieremuligheder i Norge og Norden.

Overbevist?
Amesto Group er et socialt ansvarligt selskab, og vi ønsker, at vores medarbejdere skal være gode samfundsborgere i et lokalt og nationalt miljø. Amesto er derfor hovedsponsor for CARE, som er verdens tredjestørste hjælpeorganisation. Som Amesto-medarbejder bliver du inviteret til at involvere dig i samarbejdet med CARE i det omfang, du selv ønsker.

Vi er altid på jagt efter vores næste medarbejder.

 

Læs mere om Amesto Group