Søge hjemmeside:

#Askmore

Helt ærligt. Tager du gode valg?

Hos Amesto tror vi på, at det handler om de små ting, alle de små valg, du træffer i løbet af dagen. Vi ønsker at inspirere dig til at komme i gang med at stille spørgsmål. Det handler ikke kun om bundlinje, men også om mennesker og om vores planet. Vi mener, at store ting kan ske, hvis bare du stopper op et øjeblik og reflekterer over spørgsmålet: Tager jeg gode valg?

For at være helt ærlig. Det betyder faktisk noget, hvem du vælger at arbejde for eller med. Det har betydning, hvilken type leder du vælger at være, hvilken leverandør du vælger at arbejde med, og hvilke, måske små, men stadig gode valg, du træffer for miljøet hver dag. Du behøver ikke være perfekt, det er vi heller ikke. Du skal bare tænke over de valg du tager.

Ved du ikke hvor du skal begynde?

Her kan du se, hvad vi har gjort. Håber det kan inspirere dig til at træffe gode valg.

Derfor har alle virksomheder brug for en klimakonto

Helt ærligt. Hvad skal der til for at alle virksomheder har mulighed for at træffe mere bæredygtige valg? Vi mener, at nøglen ligger i den indsigt, du får i en klimakonto, siger Siri Nilssen i Amesto.

Læs mere

Vil du leje en robot?

Sikrer du virkelig dine medarbejdere, hvis du skubber teknologien væk for at bevare dagens job, som de er? Bevarer du konkurrenceevne i fremtiden, hvis du arbejder tidligere? Ærligt. Når morgendagens kunde banker på døren - kan du så sige med din hånd på dit hjerte, at du har taget gode valg?

Læs mere

Fordomsfulde algoritmer

Helt ærligt. Det er på tide at sætte AI-kompetence og mangfoldighed højere på dagsordenen. Vi kan ikke have brugt så mange år på at udligne forskelle i samfundet for derefter at miste det i jungelen af algoritmer?

Sådan øger du overskuddet med en bæredygtig indsats

Helt ærligt. Er det mulig at tjene penger og samtidig sikre en bæredygtig drift? Svaret er ja, siger ejer og CEO i Amesto. Men du kan ikke skabe engagement omkring bæredygtighed, miljø og kultur, hvis din organisation kun måles på overskuddet.

50% kvinder er ikke nok

Helt ærligt. Tænker du også, at du har gjort nok, når halvdelen af ledergruppen er kvinder? Kønsbalance er vigtigt, men det er ikke nok. Mangfoldighed handler om at se hele mennesket og dyrke forskelligheder i et miljø med lige vilkår.

De råd, du skal bruge for at få succes med bæredygtig innovation

Helt ærligt. Hvor vigtigt er det, at al innovation er bæredygtig? Innovation er svært nok, uden at man samtidig skal tænke på mennesker og miljø!

Sådan bruges data i kampen for god mental sundhed

I 2019 tog 650 normænd deres eget liv. Helt ærligt. Er det ikke 650 for mange? De fleste vil argumentere for øget brug af menneskelige ressourcer for at hjælpe dem, der har det svært. Men hvad nu hvis vi også kan reducere dette tal ved hjælp af teknologi?

---------------------BODY END ----------------------------