Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner IMG_9983 ATH NOV21 1920x607

Mød vores intraprenører.

Hos Amesto har vi mange intraprenører, der vælger at bruge deres iværksættergener i en allerede etableret organisation frem for at starte egen virksomhed. Lær vores intraprenører bedre at kende!

APRILA BANK

Amesto og en gruppe af iværksættere startede en fuldt digitaliseret bank for SMB-kunder i 2018. Per Christian Goller var blevet træt af at se på den dårlige behandling, små og mellemstore virksomheder får i banken. Han var træt af, at det skal tage 2 uger at oprette en erhvervskonto, 3 uger at få svar på en ansøgning om en driftskredit, og at banken kræver pant i privatboligen for selv et lille virksomhedslån. Hvorfor skal det være sådan? Hvorfor får du som privatperson digitale og hurtige banktjenester, men ikke som virksomhed?

Det første produkt er fakturasalg i partneres forretningssystemer, hvilket betyder, at du som virksomhed kan få finansiering inde i regnskabssystemet, hvor du har overblikket. Du behøver ikke at udskrive regnskaber og anden dokumentation og gå i banken med hatten i hånden. Banken er kommet til dig. Læs mere om, hvordan dette fungerer på bankens hjemmeside.

AMESTO NEXTBRIDGE | BIG DATA

Året er 2016. Amesto og NextBridge etablerer sammen et nyt selskab i high-end segmentet inden for business intelligence, hvor man anvender big data. Visionen er at blive benchmark for branchen. Markedet for Big Data / Internet of Things er i kraftig udvikling.  NextBridge er allerede veletableret på det traditionelle business intelligence-marked. NextBridge Analytics' koncepter omfatter blandt andet gamification baseret på big data til energibranchen, skræddersyede løsninger til SmartCity samt condition based monitoring inden for blandt andet samfærdsel og infrastruktur.

Virksomhedens dataforskere er skarpe på analyse, de er gode til datastyring, og de har et kommercielt blik. Denne kombination er ikke så let at finde i én og samme person, men det er netop i krydsfeltet mellem disse områder, at man omdanner big data til forretningsnytte.

Amesto Global

Året er 2012. Tarsem Basran har en plan. Basran er en erfaren jurist, som har været Asset Finance Lawyer i London og Tokyo, og som har flere års erfaring fra TMF Group. Hvorfor begrænse Amesto til kun at levere til det nordiske marked? "Amesto should go global!"

Med Amesto i ryggen og støtte til salg, markedsføring, netværk og økonomi åbnede Amesto Global dørene i januar 2013.

Amesto Global har i dag kontorer i både London, New York og Amsterdam. De opererer i over 50 lande og har store internationale kunder på kundelisten.

Amesto Global tilbyder eksisterende ydelser og produkter på det internationale marked og hjælper internationale virksomheder, som skal etablere sig i Norden. På hjemmesiden kan du finde flere oplysninger om tjenesterne.

 
 
 

CONNECTMYAPPS

Året er 2013. En irsk udvikler og en australsk marketingmand undrer sig over, at virksomheder hver eneste uge spilder kostbar tid på at genindtaste data manuelt eller importere dem, fordi integrationen mellem de forskellige systemer og programmer ikke fungerer. ConnectMyApps ser dagens lys.

ConnectMyApps er et smart integrationssystem til en overkommelig pris, som gør det nemt at sammenkoble dine forretningsapplikationer. Ideelt, hvis medarbejdere bruger en masse tid på at indtaste eller importere de samme data i flere systemer.

Ved siden af deres arbejde og på bekostning af deres søvn udvikler Luke Buckley og Nathan Bray en cloudbaseret platform, som gør integration af software nemmere. For at sikre en hurtigere ekspansion og bedre rammebetingelser for udvikling af løsningen indtræder iværksætterne som intraprenører i Amesto i 2014.

I dag er ConnectMyApps en selvstændig aktør med både norske og internationale kunder, blandt andet Sister Jane. Lær de smarte plug & play-integrationer bedre at kende på hjemmesiden.

---------------------BODY END ----------------------------