Søge hjemmeside:

Amesto kåret til Norges tredje mest innovative virksomhet

  

Vi er stolte af at sige:

Amesto er blevet kåret som Norges syvende mest innovative virksomhed.

Det er Innovasjonsmagasinet 2022-23, der præsenterer listen over de 25 norske virksomheder, der er bedst i klassen på innovation. Amesto er på listen, for tredje år i træk. Denne gang på 7. pladsen. Det er vi utroligt stolte af. For os handler innovation om mere end blot at øge profitten. Vi arbejder hårdt på at inddrage både People og Planet dimensionerne i de innovationsprojekter, vi laver.

Juryen består af InnoMags redaktør, Truls Berg, professor i innovation Ragnhild Nilsen, NHHs innovationsprofessor Tor W. Andreassen, tidligere Innovation Norway-chef Gunn Ovesen, seriestifter Andre Eidskrem, Computerworlds redaktør Henning Meese og svenskernes globale innovationsekspert Leif Edvinsson. Læs hele sagen i InnoMag

ungdom på arbejde

Amesto Aces.

Det sidste skud på stammen i vores intrapreneurielle satsning er Amesto Aces. I samarbejde med Salesforce tilbydes unge mellem 18 og 30 år muligheden for at blive Certified Salesforce Consultant. Der er enormt meget at vinde ved at nytænke, og når det kommer til bemanding, er din bedste medarbejder ikke nødvendigvis den, du tænker. Vi skaber muligheder, hvor andre ser udfordringer.

KLIMAREGNSKAb FOR SMB MARKEDET

Vi søger pilotkunder på klimaregnskab.

Bevidsthed om klimaaftrykket er noget, der ikke kun vedrører verdens ledere og store virksomheder. For SMB-markedet er det ofte mere udfordrende at træffe gode klimavalg, og ikke kunne dokumentere og rapportere om klimaaftryk. For der er næppe tvivl om, at der på sigt vil komme regeringskrav, både nationalt og fra EU, om at dokumentere klimapåvirkningen. Det vil Amesto lave om på og tilbyder nu Amesto Climate Accounts til SMB-markedet.

Aquaalarm

Norsk innovation viser vandkvaliteten i realtid.

En af de største udfordringer, som verden står over for i de kommende år, er adgangen til rent vand. Det bliver nu muligt at måle vandkvaliteten i realtid. Lars Rinnan, administrerende direktør for Amesto NextBridge, synes, det er spændende at kunne bidrage til dette interessante innovationsprojekt sammen med den norske startup-virksomhed AquaAlarm. Det er således en unik norsk-udviklet sensor, som vil overvåge vandkvaliteten løbende, og slå alarm, hvis der er for mange bakterier eller urenheder i vandet.

Aprila Bank

Hjælper Norges SMB-virksomheder.

Aprila Bank, Amestos intraprenør, er et sandt barn af den digitale økonomi og baseret på en innovativ idé: Skab en digital og effektiv bank for små og mellemstore virksomheder. Virksomheden styrer i overensstemmelse med 7 af FN's bæredygtighedsmål og deres mission er at hjælpe ledere med enklere bankprocesser og løsninger, der forbedrer likviditeten.

Ejendomsinnovation

Clean Kokos - digitalt vaskeri.

Clean kokos er ikke et renseri, der tilbyder tjenester, men et godt alternativ til vask og tørring af tøj derhjemme. Vaskekonceptet er baseret på deleøkonomi, og at ikke alle behøver at eje deres egen vaskemaskine eller tørretumbler.

Derudover er der lagt stor vægt på miljøaspektet. Her vasker du dit tøj i industrimaskiner, hvilket betyder, at vasken er lige så ren, men bruger mindre tid og vand. Der lægges også vægt på at bruge miljøvenligt rengøringsmiddel med automatisk dosering. Alt du behøver for at komme i gang er en app.

HR-INNOVAtiON

Time to Meet Dottie!

Vores seneste intraprenør, Meet Dottie, har ambitionen om at forenkle HR-verdenen. Meet Dottie er en moderne HR-løsning, der er perfekt til små og mellemstore virksomheder. Med Dottie kan du nemt samle virksomhedens HR-ydelser i en enkel og brugervenlig app.

Systemet gør det nemt at få styr på medarbejderoplysninger, og gør samtidig ferie- og fraværsoverblik, funktioner til onboarding, dokumentcenter for personalehåndbog, elektroniske aftaler med BANK id-signering og meget mere meget mere. Her finder du heller ingen skjulte omkostninger med opsætning, certifikater eller bindingstid. Brug mindre tid på administration og mere tid på medarbejderne.

MØd Vores REGNSKAPSROBOT

Innovation og regnskab.

SEMINE

er banebrydende i forhold til, hvad hun er i stand til at læse på en faktura. Traditionelle automatiserings- og effektivitetsløsninger i regnskabsbranchen er bygget ved hjælp af regler fastsat af mennesker. Det gør man også i SEMINE, men hun går videre. Resultatet er en langt højere grad af automatisering end andre løsninger, der fortolker fakturaer.

Se hvordan i denne film.

En søgen efter at løse kræftmysteriet med kunstig intelligens og syntetiske data.

Amesto NextBridge deltog i SAS Hackathon 2021 med et revolutionerende arbejde i jagten på at løse kræftmysteriet med kunstig intelligens og syntetiske data. For at kunne udføre forskning har vi brug for adgang til følsomme data, som forskningsinstitutionerne af hensyn til privatlivets fred ikke kan dele.

Hvis vi kan gøre dette for bierne, så forestil dig, hvad vi kan gøre for dig?

Bier er afgørende for vores fødevareforsyning, men er truet på globalt plan. Et team fra Amesto NextBridge i Norge har vundet Nordic SAS Hackathon 2020 med et projekt, der tolker biernes karakteristiske bidans, således at mennesker kan forstå det.

Bæredyktig ledelse

Lønsomhed og bæredygtighed er to sider af samme sag. Som leder i Amesto er Lars Rinnan stolt over at blive vurderet på mere end blot bundlinjen. Hør, hvad han mener om at den tredobbelte bundlinje og om, hvordan erhvervslivet kommer til at se ud i 2029.

People - planet - profit

Hvem er vi?

Amesto er en del af Spabogruppen, en norsk familievirksomhed ejet af familien Spandow. Amesto blev oprettet i 2002. Koncernen består af virksomheder i Danmark, Sverige og Norge. Vi er også repræsenteret i Nordamerika og Europa gennem Amesto Global. Vores sociale projekter er tæt knyttet til kerneforretningen.Tredobbelt bundlinje betyder at vores ledere skal levere resultater inden for alle tre områder: People, Planet og Profit.

---------------------BODY END ----------------------------