Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner IMG_9720 ATH NOV21 1920x607

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Business med hovedet og hjertet.

Er du vores næste kollega?

Work somewhere awesome.

Vores globale engagement bringer også vores kulturelle engagement. Amesto skal være et sted, hvor folk trives og arbejder sammen mod samme mål. En arbejdsplads, hvor man er omgængelig og social, men også dybt engageret.

Som medarbejder i Amesto er du en kulturbærer knyttet til vores vision: "Life is now. Work somewhere awesome” og vores mission: “Simplifying business”. Vi går hver dag på arbejde for at hjælpe vores kunder med at forenkle deres forretning, så de kan bruge tiden på det, der virkelig betyder noget. På arbejdet og i livet.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0527

Ledige stillinger

Se her om der er nogle ledige stillinger som passer til din professionelle profil.
Kvadratisk 466x466 jordan-encarnacao-c0rplvWqyZk-unsplash

Om os

Amesto er en del af Spabogruppen, en norsk familievirksomhed ejet af familien Spandow. Amesto blev oprettet i 2002. Koncernen består af virksomheder i Danmark, Sverige og Norge. Vi er også repræsenteret i Nordamerika og Europa gennem Amesto Global.
Ariane Arild Jan Thor 466x466 IMG_4798

EJERE

"Vi er serieiværksættere, både børnene og jeg. Hvert selskab eller hver ejendom er et nyt iværksætterprojekt. Vi er ikke spekulanter – vi er udviklere og forvaltere". Thor Spandow

#ASKMORE

Hvad vil det sige at eje med hovedet og hjertet?

Vi bruger meget tid på arbejdet. Men er det egentlig lige meget, hvem der sidder øverst? Vi mener ja, og har spurgt adm. direktør og ejer Arild Spandow, hvad det vil sige at eje med hovedet og hjertet.

---------------------BODY END ----------------------------