Søge hjemmeside:

People95_2120x670

#ASKMORE

Hvem er vi?

En del af Spabogruppen

Om Amesto Group.

Amesto er en del af Spabogruppen, en norsk familievirksomhed ejet af familien Spandow. Amesto blev oprettet i 2002. Koncernen består af virksomheder i Danmark, Sverige og Norge. Vi er også repræsenteret i Nordamerika og Europa gennem Amesto Global.

Ejerne, familien Spandow, er aktive i driften og har et langsigtet perspektiv med fokus på den tredobbelte bundlinje. Spabogruppen havde en omsætning på 1,2 milliarder NOK i 2020 og har mer end 1.000 ansatte. Koncernen forvalter aktiver for 3,7 milliarder NOK og har til formål at videreudvikle og forvalte egne boliger og erhvervsejendomme i ind- og udland.

Simplifying Business

Amesto-koncernen består af fire divisioner.


Amesto AccountHouse
er en af de største aktører inden for regnskab, løn og HR-tjenester i Norge. Virksomheden var den første til at lancere en ny regnskabrobot - Semine. Målet er at blive en markant nordisk spiller, hvor strategien er at hjælpe vores kunder med at digitalisere deres regnskabs- og økonomiprocesser. Ved at overlade jobbet til vores specialister kan du føle dig tryg ved at have fuld kontrol over økonomifunktionen.

Amesto TechHouse består af flere virksomheder, der effektiviserer og automatiserer forretningsprocesser, så vores kunder kan opnå højere værdiskabelse. De er Nordens største Visma Partner og har specialekspertise i software og services indenfor ERP, CRM, HRM, BI, AI og Analytics. De leverer også løsninger inden for IT-drift, integration og infrastruktur. 


Toptemp er en af landets største rekrutterings- og bemandingsvirksomheder og har siden 1990 fundet kvalificerede medarbejdere og ledere til vores kunder i den private og offentlige sektor. Toptemp tilbyder specialekspertise inden for IT, teknik, økonomi/finans, merkantile stillinger foruden specialdiscipliner.

Amesto Global er en lille virksomhed med hovedkontor i Irland. Virksomheden tilbyder tjenester til internationale aktører i alle Amestos forretningsområder med et omfattende netværk af partnere i større byer rundt om i verden.

Hos Amesto er vi tidligt ude med innovativ teknologi og fokuserer på intraprenører, som starter, videreudvikler eller opererer under Amestos tag i korte eller længere perioder. Aprila Bank og ConnectMyApps er blot nogle af vores intraprenører. 

Spabo Eiendom

Spabo er et ejendomsselskab, der har specialiseret sig i at leje erhvervslokaler og lejligheder centralt i Oslo og Moss. I 2012 blev rækken af tjenester udvidet til at omfatte Serviced Apartments gennem The Apartments Company. Selskabet administrerer i dag 180 møblerede lejligheder til korttidsleje. I maj 2020 udvidede koncernen sit serviceudbud ydligere med et selvbetjent vaskeri på Frogner i Oslo, Clean Kokos og en anden afdeling på Grünerløkka året efter. 

People, Planet, Profit er en god ejerstrategi.

Lønsomhed og bæredygtighed bør ikke ses som to forskellige størrelser, men som to sider af samme sag, siger Arild Spandow, CEO for Amesto. De har valgt at ændre et tidligere ensidigt fokus på overskud til øget fokus på samfund og mennesker gennem det, der kaldes den tredobbelte bundlinje. Tredobbelt bundlinje betyder at vores ledere skal levere resultater inden for alle tre områder: People, Planet og Profit.

Vores ejere

«Vi er serieiværksættere, både børnene og jeg. Hver virksomhed er et nyt iværksætterprojekt. Vi er ikke spekulanter, vi er udviklere og ledere. Vi bygger nye forretningsområder op fra bunden, eller opkøber og udvikler mindre virksomheder med et langsigtet, bæredygtigt perspektiv». Thor Spandow
Ariane Arild Jan Thor 466x466 IMG_4798

Tredobbelt bundlinje

Det er en god forretning at tænke tredobbelt bundlinje - mennesker, planet og profit. Vores sociale projekter er tæt knyttet til kerneforretningen. At være verdiskabere med dit hoved og hjerte er dybt forankret gennem vores ejere, ledere og mere end 1000 medarbejdere. Det er en del af vores DNA.

En af Norges mest innovative virksomheder

Amesto er blevet kåret som en af Norges 25 mest innovative virksomheder. Læs om hvordan AI-løsninger bruges til at reducere bidødsfald, om regnskapsrobot og bæredygtig ledelse.

Mød vores intraprenører

Hos Amesto har vi mange intraprenører, der vælger at bruge deres iværksættergener i en allerede etableret organisation frem for at etablere deres egen virksomhed. Lær vores intraprenører bedre at kende!

Amesto Trust Center

For at sikre, at vi leverer teknologi og tjenester, som vores kunder kan stole på, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig som kunde al den information, du behøver for at træffe en informeret beslutning om Amesto som serviceudbyder.
---------------------BODY END ----------------------------