Om Amesto

#askmore

Hvem er vi?

#askmore

Hvem er vi?

VI ER VÆRDISKABERE

Om Amesto Group.

Amesto er en del af Spabogruppen, en norsk familievirksomhed ejet af familien Spandow. Amesto blev oprettet i 2002. Koncernen består af virksomheder i Danmark, Sverige og Norge. Vi er også repræsenteret i Nordamerika og Europa gennem Amesto Global.

DE HÅRDE FACTS.

Amesto-Gruppen består af fire divisioner: Amesto Solutions, Amesto AccountHouse, Amesto TopTemp og Amesto Global. Vi er tidligt ude med innovativ teknologi og satser på intraprenører, som starter, udvikler eller opererer under Amestos tag i kortere eller længere perioder. Aprila Bank, Amesto Consulting, ConnectMyApps er blot nogle af vores intraprenører.

Spabogruppen er moderselskab for Amesto Group AS og Spabo AS. Gruppen har et langsigtet perspektiv, og ejerne er aktive i driften. Spabogruppen omsatte i 2020 for 1, 2 mia. kroner.

ANTAL MEDARBEJDERE.

Spabogruppen har i alt over 1.000 medarbejdere. 450 er medarbejdere i Amesto Group, Amesto Solutions og Amesto AccountHouse, og 550 er ansatte i Amesto Top Temp AS.

SPABO AS.

Spabo blev startet i slutningen af 1980’erne. Gruppen administrerer værdier for 3,7 mia. kr. og har til formål at videreudvikle og administrere egenejede boliger og erhvervsejendomme i ind-og udland.

I 2012 blev tjenestespektret udvidet til at omfatte Serviced Apartments gennem The Apartment Company. Selskabet forvalter i dag 180 møblerede lejligheder på korttidsudlejning.


Ejere

"Vi er serieiværksættere, både børnene og jeg. Hvert selskab eller hver ejendom er et nyt iværksætterprojekt. Vi er ikke spekulanter – vi er udviklere og forvaltere". Thor Spandow
Læs mere
 

En af Norges mest innovative virksomheder

Amesto er for første gang i historien med i top 25 af Norges mest innovative virksomheder. Det viser at innovation er mere end nye produkter. Det handler om bæredygtige forretningsstrategier og nye belønningskriterier.
Læs mere
 

Tredobbelt bundlinje

Det er en god forretning at tænke tredobbelt bundlinje. Det mener vi i Amesto. Vi vælger at kalde det Corporate Social Value, fordi vi ser værdien i det arbejde, vi udfører, og det vi tilfører - både til vores selskab og til det samfund, vi opererer i.
Læs mere