Søge hjemmeside:

Nature96_2120x900

Amesto er et Miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn er den første nationale ordning i Europa, som er blevet godkendt af EU. Det er et bevis på, at ordningen holder høje miljøstandarder og kvalitet i overensstemmelse med internationale mærkningsordninger (EMAS og ISO 14001). Medarbejdere i Amesto skal være stolte af at arbejde i en virksomhed, der er fremadskuende og bevidst om sit miljømæssige og sociale ansvar. Du som kunde skal vide, at vi tænker på miljøet i vores daglige arbejdsliv. Vi er ikke i tvivl. Bæredygtighed betaler sig.

VI GØR DETTE AF FLERE GRUNDE:

Vi er stolte af at bidrage til et bedre miljø på et individuelt plan, et forretningsmæssigt plan og ikke mindst mht. det nationale og globale perspektiv. Arild Spandow, vores CEO, skrev i et indlæg i Kapital: "Gode miljøløsninger kræver upopulære beslutninger, som kun få inden for det politiske liv er villige til at tage. Vi har derfor et personligt ansvar. For virksomhedsledere påhviler der et særligt ansvar og en mulighed for at bidrage til at bringe miljøbevidsthed på dagsordenen”.

VORES VISION MED AMESTO SOM MILJØFYRTÅRN:

Medarbejdere i Amesto skal være stolte af at arbejde i en virksomhed, der er fremadskuende og bevidst om sit miljømæssige og sociale ansvar. Vi skal få vores kunder til at fremme Amesto som en partner, der grundet vores fokus går forrest. Medarbejdere og leverandører skal være stolte over, at de bidrager til, at Amesto når sine mål for miljømæssig og social ansvarlighed.

Medlem af FN's Global Compact

Amesto har været medlem af FN's Global Compact siden 2012. Som medlemsvirksomhed er vi forpligtet til at udarbejde en årsrapport.

PEOPLE, PLANET OG PROFIT ER GOD EJERSKABSSTRATEGI

Amesto har arbejdet med det sociale aspekt af erhvervslivet i mange år. I 2020 implementerede koncernens ejere en 3P-model.

INNOVATION

Innovasjon er svært nok, hvis man ikke skal tænke på mennesker og miljø på samme tid? Løsningen er at indbygge en tredobbelt bundlinje i alt fra ...

---------------------BODY END ----------------------------