Innovation og bæredygtighed

Bæredyktig innovation.

Er det muligt at tjene penge på innovation, på samme tid som du holder af mennesker og miljøet?

Ja, vi mener.

Bæredyktig innovation.

Er det muligt at tjene penge på innovation, på samme tid som du holder af mennesker og miljøet?

Ja, vi mener.

#askmore

Spørgsmålet er ikke, om man skal investere i innovation, men hvordan?

Virksomhederne kan ikke længere selv bestemme, om de vil satse på teknologi og digitalisering, hvis de ønsker at være relevante og lønsomme. Spørgsmålet er ikke, om de skal bruge det, men hvordan. For det er den måde, teknologien anvendes på, der adskiller dem, der har førertrøjen på, fra dem, der bliver overhalet.

I Amesto arbejder vi på, at bæredygtighed skal blive en del af vores DNA. Vi lever efter det, vi kalder "Innovation on the edge", hvor løsningerne gøres til selvstændige forretningsområder, som vi arbejder dedikeret med, før de implementeres i selskabets grundstruktur.

Teknologi + innovation = sandt

I Amesto har vi stor tiltro til, at kombinationen af teknologi og mennesker kan skabe unikke tjenestekoncepter, der kan forenkle forretningsdriften og undgå unødig belastning af miljøet.
Læs mere
 

En af Norges mest innovative virksomheder

Amesto er for første gang i historien med i top 25 af Norges mest innovative virksomheder. Det viser at innovation er mere end nye produkter. Det handler om bæredygtige forretningsstrategier og nye belønningskriterier.
Læs mere

AI og maskinelæring

Fik unge ud af sofaen for at spille fodbold.

Amesto har hjulpet SportsComputing med at udvikle en Shot Analyzer til KickerAce-appen. Bæredygtighedselementet i dette projekt handler om at aktivere børn og unge, der i stigende grad er inaktive og lider af fedme.

Ved at bruge videokameraet på din mobil får du automatisk anerkendelse af fodboldmålet og bolden, og når du starter appen ved at sige "spark", får du dit spark analyseret gennem en avanceret fysikmodel. Du får analyseret hastighed og position, og gennem gamificationkan du konkurrere med dem du møder på fodboldbanen, eller en ven som befinder sig på en anden lokation.