Miljøfyrtårn

Miljø og samfund

Amesto er et miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn er den første nationale ordning i Europa, som er blevet godkendt af EU. Det er et bevis på, at ordningen holder høje miljøstandarder og kvalitet i overensstemmelse med internationale mærkningsordninger (EMAS og ISO 14001). Medarbejdere i Amesto skal være stolte af at arbejde i en virksomhed, der er fremadskuende og bevidst om sit miljømæssige og sociale ansvar. Du som kunde skal vide, at vi tænker på miljøet i vores daglige arbejdsliv. Vi er ikke i tvivl. Bæredygtighed betaler sig.

VI GØR DETTE AF FLERE GRUNDE:

Vi er stolte af at bidrage til et bedre miljø på et individuelt plan, et forretningsmæssigt plan og ikke mindst mht. det nationale og globale perspektiv. Arild Spandow, vores CEO, skrev i et indlæg i Kapital: "Gode miljøløsninger kræver upopulære beslutninger, som kun få inden for det politiske liv er villige til at tage. Vi har derfor et personligt ansvar. For virksomhedsledere påhviler der et særligt ansvar og en mulighed for at bidrage til at bringe miljøbevidsthed på dagsordenen”.

Vi er en del af FN’s Global Compact og har lovet at arbejde hen imod forbedringer inden for 10 principper med hensyn til menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og korruption. Det er et krav fra flere og flere virksomheder og kommuner, at vi tænker og arbejder i henhold til miljømæssige krav.

VORES VISION MED AMESTO SOM MILJØFYRTÅRN:

Medarbejdere i Amesto skal være stolte af at arbejde i en virksomhed, der er fremadskuende og bevidst om sit miljømæssige og sociale ansvar. Vi skal få vores kunder til at fremme Amesto som en partner, der grundet vores fokus går forrest. Medarbejdere og leverandører skal være stolte over, at de bidrager til, at Amesto når sine mål for miljømæssig og social ansvarlighed.

INGEN KAN GØRE DET HELE.

Alle kan gøre noget.