Vores ydelser

#askmore

Vores ydelser.

Amesto består av flere selskaber med specialisering inden outsourcing af regnskab, løn og HR, samt forretningsløsninger inden for ERP, CRM, HRM og BI. Hvad kan Amesto så hjælpe dig med i dag? Jo, vi kan forenkle din hverdag. 

Regnskab

Amesto er specialister i regnskab, løn og HR. Vi arbejder med flere spændende innovationsprojekter relateret til AI og robotics. Kombineret med vores professionelle ekspertise betyder det en helt nyt dagligdag for vores kunder.
Læs mere
 

Forretningssystemer

ERP, CRM og HRM: Intelligente løsninger og effektiv udnyttelse af tiden skaber konkurrenceevne. I over 20 år har vi arbejdet på at forenkle forretningsprocesser og levere systemløsninger til nordiske kunder inden for ERP, CRM og HRM. I dag er vi Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler.
Læs mere
 

Business Intelligence

Få komplet talherredømme. Vi har BI-løsning, der består af en række web-baserede værktøjer til rapportering, budgettering og analyse. Du kan nemt og enkelt selv bygge netop de rapporter som er relevante for jeres virksomhed, og dele dem med kollegaer, uanset hvor de er.
Læs mere
 

Global Services

Ønsker du at etablere dig i nye markeder eller vokse internationalt? Amesto Global tilbyder internationale BPO-tjenester og fungerer som "one-stop" tjenesteudbyder i Europa og Nordamerika. Besøg hjemmesiden, og læs mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.
Læs mere
 

Cloud Infrastructure

Dagens medarbejdere vil arbejde, hvor de vil, når de vil, og fra den enhed, de ønsker. Vi kalder det Modern Workplace. Som kunde hos os har du dine forretningsløsninger i skyen. Du kan administrere driften af alle dine programmer i vores LOIS-platform, og du behøver aldrig mere at bekymre dig om opgraderinger eller sikkerhed.

Kontakt os