Ledestjerner

Amesto

Ledestjerner.

Vores mål er at have de mest tilfredse kunder, og vi har Simplifying Business som vores mission. Vi skal forenkle hverdagen for os selv og vores kunder ved at være tilgængelige, dele kompetencer og skabe værdi baseret på indsigt. Vi skal hente inspiration og give råd ud fra et globalt perspektiv og være tidligt ude med brug af ny teknologi. Teknologi er et værktøj, men det er først i kombination med mennesker, at det skaber magi.

Vi har en ambitiøs, men vigtig vision: Life is now. Work somewhere awesome. Vi prioriterer medarbejderrejsen og skaber engagement og resultater ved hjælp af nærværende ledere, indsigt, kompetencer og deling. Vores medarbejdere har de skarpeste hoveder og de varmeste hjerter. Vores ledestjerner er:

Treasure Talent

Vi skal være «An awesome place to work» med stor tiltrækningskraft. Vi prioriterer medarbejderrejsen og skaber engagement og resultater ved hjælp af nærværende ledere, indsigt, kompetencer og deling. Vores medarbejdere har de skarpeste hoveder og de varmeste hjerter.


Value Insight

Vi skal have de mest tilfredse kunder. Vi forenkler hverdagen for os selv og vores kunder ved at være tilgængelige, dele kompetencer og skabe værdi baseret på indsigt. Vi skal hente inspiration og give råd ud fra et globalt perspektiv og være tidligt ude med brug af ny teknologi.


#askmore

Vi ved, at ambitioner og drømme ikke er nok til at realisere en god idé. Udvikling kræver, at der stilles spørgsmål. Vores medarbejdere er eksperter inden for deres felt. Derfor skal vi stille spørgsmål, som er udfordrende og skaber forbedringer. Internt og eksternt.


#askmore