En af Norges mest innovative virksomheder

Vi er stolte af at kunne sige:

Amesto er en af Norges mest innovative virksomheder.

Det er Innovasjonsmagasinet 2020-21, der præsenterer listen over de 25 norske virksomheder, der er bedst til innovation i deres klasse. Amesto er for første gang i historien med i top 25 og ligger på en 19. plads.  Det er ret stort for os og viser, at innovation er mere end nye produkter. Det handler om bæredygtige forretningsstrategier og nye belønningskriterier.

Juryen består af professor i innovation Ragnhild Nilsen, NHH's Tor W. Andreassen, tidligere chef for Innovasjon Norge Gunn Ovesen, serieiværksætter Andre Eidskrem, Computerworlds redaktør Henning Meese, InnoMags redaktør Truls Berg og svenskernes globale innovationsekspert Leif Edvinsson.

Simplifying Business

Amesto har længe været først ude med innovativ teknologi.  Semine, som er en avanceret regnskabsrobot; Aprila Bank, som i dag når ud til 130.000 SMV-kunder med finansieringsløsninger, og det faktum, at man kan fange krill ved hjælp af kunstig intelligens, er gode eksempler på dette. Vi har stor tiltro til, at kombinationen af teknologi og mennesker kan skabe unikke tjenestekoncepter, der kan forenkle forretningsdriften for mange. 

– Vi tror på kombinationen af ægte entreprenørskab og vækststrategi, siger Arild Spandow, CEO i Amesto.

Lønsomhed og bæredygtighed er to sider af samme sag

Amesto har arbejdet med det sociale aspekt ved at drive virksomhed siden 2012. Koncernens ejere har implementeret en 3P-model, som tager udgangspunkt i at måle virksomhederne, ikke bare ud fra et økonomisk perspektiv, men også et menneskeligt og miljømæssigt. Denne tredobbelte bundlinje indebærer, at vores ledere måles på både People, Planet og Profit.

– Vi kalder det Corporate Social Value og oplever, at det skaber stolthed og mening med det arbejde, vi udfører, siger Ariane Spandow, Head of Corporate Social Value i Amesto.  

Hvis vi kan gøre dette for bierne, så forestil dig, hvad vi kan gøre for dig?

Bier er afgørende for vores fødevareforsyning, men er truet på globalt plan. Et team fra Amesto NextBridge i Norge har vundet Nordic SAS Hackathon 2020 med et projekt, der tolker biernes karakteristiske bidans, således at mennesker kan forstå det.

Kontakt os

Hvordan Semine ændrer branchen

Semine er morgendagens regnskabsfører.

– Regnskabsrobotten Semine vil fjerne repetitive opgaver og give os mulighed for at bruge tiden på indsigt og analyse. Det er noget, der faktisk giver virksomheder merværdi, siger CEO i Amesto AccountHouse, Siri Nilssen.

Kontakt os

People, Planet and Profit

Bæredygtig ledelse.

Lønsomhed og bæredygtighed er to sider af samme sag. Som leder i Amesto er Lars Rinnan stolt over at blive vurderet på mere end blot bundlinjen. Hør, hvad han mener om at den tredobbelte bundlinje og om, hvordan erhvervslivet kommer til at se ud i 2029.

Mer om CSV

En fuldt digitaliseret Bank til SMV-markedet

Aprila holder hjulene i gang.

Hvorfor får du som privatperson digitale og hurtige banktjenester, men ikke som virksomhed? I 2018 var Per Christian Goller blevet træt af besværlige løsninger, og sammen med Amesto startede han en fuldt digitaliseret bank for SMV-kunder.

Aprila har indtil nu lanceret finansieringsprodukterne Aprila Fakturasalg og Aprila Kassekredit. Snart kommer der en ny betalingstjeneste – en blanding af Vips og Klarna. Målet er, at virksomheder skal kunne betale med Aprila hvor som helst.

aprila.no